söndag 25 november 2012

Gäster, bilåkning och annat skoj!

Promenad i solsken med Matte och Ulla
Det har varit en händelserik och rolig helg, tycker både Ragge, Matte och Husse :)
Mattes föräldrar Ulla och Leif har varit på besök över helgen. Yay! Två nya kompisar att charma och busa med. Tur med vädret har vi också haft, solsken på våra promenader är ju inte helt fel! Lördagen innehöll mycket äventyr så som en biltur till stan. Oj så spännande...så många nya lukter och intryck för Ragge! En bilbur till kombin inhandlades och premiärprovades på vägen hem från Kalmar. Vi hittade även en liten mjukissäng, ett koppel till långpromenaderna och sen slank det med nån ny leksak och en tuggrulle också.
Ragge med bilsele i baksätet :)
Idag åkte våra gäster hem igen och vi har haft en lite lugnare dag. Ragge verkar uppskatta en lugn dag i soffan också. Speciellt som vädret var mycket sämre idag. När vi skulle gå eftermiddagspromenaden så tvärnitade han på farstukvisten när han upptäckte regnrusket! Det blev en rätt kort promenad..om vi säger som så...
Sen blev han utsatt för mera vatten..dock av varmare och skönare sort i form av dusch och rengöring. Denna gången visste han vad som väntade när vi gick in i badrummet...och försökte därför smita ut igen innan jag hann stänga dörren. Hihi...tokfjant...men sen gick det bra :)

Matte Åsa, Husse Pajje och Ragge!

0 kommentarer: