onsdag 7 november 2012

Burk & Byrå

Ibland lönar det sig med en tripp till det lokala återvinningsstället, "Vågen", som de heter i Bergkvara. Vad säger ni om 80 kronor för en vit gammal byrå och en keramikburk (byrå för 60 kr och burk för 20 kr). Snacka om fynd! Ska bli kul att göra i ordning byrån, och burken.. ja det lär visa sig här på bloggen vad som kommer ske med den också senare :)
Ska i vilket fall bli kanon med en plats att stoppa Ragge-busets alla voveraller och diverse annat smått och gott som hör hundar därtill. Nu ligger de mest använda kläderna som en hög över trappräcket och resten i en pappkasse. Opraktiskt som attans...

2 kommentarer:

Åsa sa...

Bra med återvinningsställen! Kvaliteten på gamla möbler brukar vara av en helt annan klass än de möbler man handlar i platta paket på det stora varuhuset. Tror du lätt poppar upp byrån. Kreativa idéer är ju inget som du saknar direkt!
;-)

Unknown sa...

Precis...bra kvalité helt klart... massivt trä förutom baksida och lådbottnar som är masonit :) Har skurat av den och har börjat slipa med sandpapper...jag har att göra ett tag!